PROGRAM 2019.05.11.

PANNONHALMI APÁTSÁG LÁTOGATÁSA

Sziasztok!

A jövő héten szombaton kirándulás lesz Pannonhalmára. A programmal kapcsolatban van néhány fontos információ, amit szeretnék itt megosztani.

Indulás 8.30-kor a pályától, majd a busz megáll a templomnál a buszfordulónál.

Érkezés várhatóan 10.30 körül várható, ott lesz 1 óra az első programig.

Első program 11.30-kor az apátság látogatása tárlatvezetéssel. A belépő ára 2800.-ft/fő. A ruházatra mindenki figyeljen, mert nem lehet trikóban, rövid nadrágban vagy mini szoknyába belépni az apátság területére. Fényképezni vaku nélkül lehet. A részletes leírást amit kaptunk, az oldal alján tudjátok elolvasni, vagy kattints ide.

A második program a pincészet látogatása. A belépődíjnál három variáció van. Lehet borkóstolás nélkül 1300.-Ft/fő, 3 bor kóstolással 2800.-ft/fő, vagy 5 bor kóstolással 3500.-ft/fő. Mindenki döntse el, hogy melyiket válassza, mert a buszon szeretnénk a belépő árát összeszedni.

Természetesen egyik program sem kötelező, szabadon választott.

A tanösvényre belépés díjtalan, a pincészet után megnézheti, aki szeretné.

Étkezni lehet az apátság környékén, szervezetten nem foglaltunk helyet, de javaslom, hozzon mindenki magával valamennyi ételt, és italt.

Pannonhalmán várhatóan 17 órakor végzünk, ami után átmegyünk Nyúlba, ahol meg lehet nézni a löszfalas pincesort, valamint éttermek találhatók, ahol lehet enni.

Kérdésetek van akkor hívjatok, próbálok válaszolni.

Köszönöm.

Disznóvágás a Vép Sportegyesületnél.